Over ons

In 2003 startte Frans en Marion Stracke hun eigen bedrijf, waarbij zij zich toelegde op de verkoop, onderhoud en plaatsing van garagedeuren. Gedurende de jaren heeft hun bedrijf een flinke groeiperiode doorgemaakt en werd er een aantal jaar later een grotere locatie op het bedrijventerrein Westfrisia-Oost in Zwaag betrokken. Versterkt door hun jongste zoon Nick. Die als monteur werkzaam is. Uiteraard is de ervaren monteur Jaap Schouten meegegroeid.

Specialisatie

Grote kracht van Stracke Garagedeuren is de specialisatie op dit terrein. De  verkoop en het plaatsen van garagedeuren en hekwerkopeners zijn de belangrijkste kerntaken binnen onze bedrijfsvoering. Dat gegeven zien we o.a. terug bij de meerdere opstellingen in onze showroom. Hier kunt u zien hoe de verschillende systemen werken in de praktijk. Daarnaast beschikken wij over een eigen werkplaats waar de voorbereidingen tot het plaatsen van de garagedeuren plaatsvinden. ‘Van plan tot uitvoeringen kunnen wij voor u verzorgen.

Groei

Stracke Garagedeuren heeft door de jaren heen een uitstekende naam opgebouwd. Met name door het leveren van een optimale service en topkwaliteit hebben veel klanten de weg naar het bedrijf weten te vinden. Het werkterrein werd daarbij ook steeds groter en omvat nu heel Noord-Holland. Er zijn op dit moment vier medewerkers aan het bedrijf verbonden.